Ara
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Liderliğinde “Akıllı Üretim Çalıştayı” İlk Toplantısını YaptıKaynak:   CDO Turkey   Ekleyen:  Ali Malaz   03-29-2016 16:44:43
Şirketlerin sürdürülebilir ve doğru dijital stratejilerine destek olan, Türkiye’nin en önemli dijitalleşme platformlarından CDO Turkey (Chief Digital Officer) Üyeleri, Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ev sahipliğinde Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Kılıçarslan başkanlığındaki “Akıllı Üretim Çalıştayı” toplantısına katıldı. 14 Mart Pazartesi günü bakanlık yeni binasında bir araya gelen katılımcılar, Akıllı Üretim Eylem Planı üzerine görüşlerini paylaştılar.

14 Mart Pazartesi günü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında gerçekleşen toplantıda sanayi şirketlerinde akıllı üretime öncülük edecek Dijital Dönüşüm Lideri (CDO) atamasının yapılması ve Akıllı Üretim Eylem Planı konularında en güncel bilgiler paylaşıldı.

Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Kılıçarslan başkanlığındaki toplantıda, Sanayi Genel Müdürlüğü ekip yöneticilerinin yanısıra TÜBİYAD Başkanı Ali Malaz , CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı Bülent Kutlu , Smart Manufacturing Turkey Başkanı Mehmet Demir, CDO Turkey İcra Kurulu Üyeleri Bekir Yunusoğlu, Mustafa Saka , Tuba Müftüoğlu , Hidayet Şahin ve Osman Erkan Fidancı yer aldılar.

 
 
Paylaş


 
 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © CDOTurkey.com 2015