Ara
Türkiye’nin İlk CDO (Chief Digital Officer) Eğitim Semineri GerçekleştirildiKaynak:   CDO Turkey   Ekleyen:  Gül Kaya   03-28-2016 16:37:22
Şirketlerin sürdürülebilir ve doğru dijital stratejilerine destek olan, Türkiye’nin en önemli dijitalleşme platformlarından CDO Turkey (Chief Digital Officer) ve CDO Certificate işbirliği ile 26 Mart 2016 günü BOF Otel İstanbul’da gerçekleştirilen seminere Türkiye’nin en önemli holding temsilcileri katıldı.

26 Mart Cumartesi günü “1” Günde DİJİTAL Değişim başlığıyla gerçekleştirilen seminerde şirketlerde Dijital Değişim ve bu değişime liderlik edecek Dijital Değişim/Dönüşüm Lideri (CDO) atamasının yapılması konularında en güncel bilgiler paylaşıldı.

CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı Bülent Kutlu’nun konuşmacı olduğu seminere, Türkiye’nin en önemli holdingleri üst düzey temsilcilerini göndererek yoğun ilgi gösterdiler.

Seminerde

• Dijital Dönüşüm ve CDO gerçekte nedir ? Şirketim için gerekli midir ?
• Dijital Dönüşüme nasıl başlamalıyım ? Başladıysam nasıl revize etmeliyim ve uygulamalıyım ?
• Dijital Fikirler fabrikasını şirketim için nasıl oluşturabilirim ?


gibi sorulara cevap arandı ve bilgi paylaşımında bulunuldu.


Holdinglerimizin Dijital Değişime/Dönüşüme önem vermeleri çok sevindirici.

CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı Bülent Kutlu seminer sonrasında katılımın çok yüksek olmasının sevindirici olduğunu belirterek “Bugün çok iyi bir seminer gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Neredeyse ülkemizin tüm önemli grupları seminere üst düzeyde temsilci gönderdiler. Gerçek Dijital Değişim işte bu arkadaşlarımızla birlikte başlayacak” dedi.

İlk CDO eğitim seminerini etkili ve verimli şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

CDO Certificate eğitim koordinatörü Berkay Güner ise, etkili ve verimli bir seminer gerçekleştirdiklerini belirterek “Katılımcılarımızdan aldığımız geri bildirimler çok güzel ve bu sonuçlar bizleri çok mutlu etti, cesaretlendirdi. Bu tür seminerlerinin sayısının artması ülkemiz ve şirketlerimiz adına Dijital Değişimi hızlandıracaktır. CDO eğitimlerine öncülük etmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Bu tür eğitimlerimizin devamı gelecektir.” dedi.

 
 
Paylaş


 
 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © CDOTurkey.com 2015