Ara
NEDEN KURULDUK ?Kaynak:   CDO Turkey   01-02-2015 12:00:00
Tüm dünyada dijital pazarlama ve etrafındaki yapılanmalar kurumsal şirketler için gelecek planlamaları içerisinde en önemli konu haline geldi. Bu nedenle geleceği planlarken dijital stratejinin oluşturulması birinci ve en önemli adımdır.

Dijital stratejisini oluşturmuş ve içselleştirmiş kurumsal şirketlerin diğerlerinin önünde olacağı açıktır. Türkiye'de ise kurumsal şirketler dijitalleşme de değerli adımlar atsalar da henüz bir çok kurumsal şirketin dijital stratejisi bulunmamaktadır. Şirketlerde CDO (Chief Digital Officer) tanımına uygun kişinin belirlenmesi ve dijital stratejinin CDO ile oluşturulması konusu gelişmiş ve gelişen ülkelerde büyük ilgi görmüştür. 2015 sonuna kadar kurumsal şirketlerin %25 inin CDO ve Dijital Strateji yapılanmasını oluşturacağı öngörülmektedir.

İşte tam bu noktada CDO Turkey olarak Türkiye'de faaliyette olan kurumsal şirketlere CDO ve Dijital Strateji farkındalığını oluşturmayı bu topluluğun üyeleri olarak kendimize görev bildik ve 2014 yılının sonlarında bu oluşumu başlattık.

 
 
Paylaş


 
 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © CDOTurkey.com 2015