Ara
Türkiye’nin Dijitalleşme Platformu CDO Turkey Hızla Büyüyor !Kaynak:   CDO Turkey   06-01-2015 04:04:40

Kurumsal şirketlerin pazarlama , bilgi teknolojileri ve kurumsal iletişim üst düzey yöneticilerinden oluşan CDO Turkey platformu, kuruluşundan sonraki 6 aylık dönem içinde hızla büyüme kaydetti.

CDO (Chief Digital Officer) ‘lar kurumsal şirketlerin dijital stratejilerini belirleyen ve tüm dijital aktivitelerinden sorumlu üst düzey yöneticileri olarak kabul ediliyorlar. Bazı şirketlerde CDO’lar, dijital dönüşüm direktörü ya da bankalar için dijital bankacılık direktörü gibi tanımlarla ifade ediliyorlar. 

CDO Turkey sosyal network , iletişim ve sponsorluk işlerinden sorumlu yönetici Yeliz Oluk ,

CDO Turkey olarak kısa zamanda çok ilerleme sağladık. Şu an 70 ‘e yakın holding ve önemli şirket ortaklarından düşünce lideri olarak desteklerini aldık. 50’ye yakın üst düzey yönetici, uzman sıfatıyla ve kişisel CDO Turkey sayfalarıyla networkümüz içerisinde. Bülent Kutlu , Mehmet Demir , Özgür Doğan gibi Türkiye’nin önemli dijital stratejistleri de bizimle beraberler.

CDO Turkey olarak, 1500’e yakın üst düzey pazarlama, bilgi teknolojileri ve kurumsal iletişim yöneticisiyle temas halindeyiz. Linkedin iletişim ortamından yaklaşık 20 bin üst düzeye ulaşacak potansiyele ulaştık. www.cdoturkey.com sitesi üzerinde her gün bir haberi ya da içeriği paylaşıyoruz ve bir çok üst düzey yönetici sitemizi takip ediyor. Bir aksilik olmaz ise mayıs ayında ilk toplantımızı gerçekleştireceğiz ve yol haritamızı belirleyeceğiz. ”

CDO Turkey yazı işlerinden sorumlu yönetici Tuğba Ertan ise şu açıklamalarda bulundu.

www.cdoturkey.com sitesi üzerinde her gün en az 1 içerik paylaşıyoruz. Şu an dijitalleşme platformu olarak sitemiz üzerinde bilgi anlamında birçok önemli içeriğe sahibiz ve iyi bir referans noktası haline geldik. Zaten içerik yönetimi son yıllardaki en önemli konulardan bir tanesi. Networkümüz içerisinde yer alan uzmanlarımızın da konuyla ilgili yazılarını site içerisinde paylaşıyoruz. Böylelikle Türkiye’nin dijitalleşmesine katkıda bulunmak için ortak bir dil oluşturmayı hedefliyoruz. Bu anlamda, 2015 sonuna kadar iyi bir yol almış olacağız.”   

 

  

 


 
 
Paylaş


 
 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © CDOTurkey.com 2015