Ara
Yoğun talep üzerine CDO semineri üçüncü kez düzenlendiKaynak:   CDO Turkey   Ekleyen:  Berkay Güner   10-05-2016 02:09:49
Şirketlerin sürdürülebilir ve doğru dijital stratejilerine destek olan, Türkiye’nin en önemli dijitalleşme platformlarından CDO Turkey (Chief Digital Officer) ve CDO Certificate işbirliği ile ilki 26 Mart’ta, ikincisi 30 Nisan’da gerçekleştirilen CDO semineri, yoğun talep üzerine 1 Ekim 2016 Cumartesi günü BOF Otel İstanbul'da 3. defa gerçekleştirildi.

1 Ekim Cumartesi günü “1” Günde DİJİTAL Değişim başlığıyla yeniden gerçekleştirilen seminerde şirketlerde Dijital Değişim ve bu değişime liderlik edecek Dijital Değişim/Dönüşüm Lideri (CDO) atamasının yapılması konularında en güncel bilgiler paylaşıldı.

CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı Bülent Kutlu’nun konuşmacı olduğu seminere, Türkiye’nin en önemli kurum ve holdingleri üst düzey temsilcilerini göndererek yoğun ilgi gösterdiler. 3. Kez düzenlenen seminerle birlikte CDO Seminerine Türkiye’nin en büyük holding ve kurumlarından 100’e yakın üst düzey yönetici katılım sağlamış oldular.

Seminerde

• Dijital Dönüşüm ve CDO gerçekte nedir ? Şirketim için gerekli midir ? Şirketim için doğru CDO hangisidir ?
• Dijital Dönüşüme nasıl başlamalıyım ? Başladıysam nasıl revize etmeliyim ve uygulamalıyım ?
• Dijital Fikirler fabrikasını şirketim için nasıl oluşturabilirim ?


gibi sorulara cevap arandı ve bilgi paylaşımında bulunuldu.

Dijital Dönüşümü gündemine almayan kurumlarımız azınlıkta.

CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı Bülent Kutlu gerçekleşen üçüncü seminer sonrasında önemli kurumların dijital dönüşüme verdikleri önemin sevindirici olduğunu belirterek “Bugün diğer seminerlerimizde olduğu gibi çok iyi bir seminer gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Katılımcılarımızla iyi bir etkileşim oluşturduk ve son bilgileri kendileriyle paylaştık. Bundan sonraki aşamada katılımcı yöneticilerimizin kendi kurumlarında dijital dönüşümü daha da hızlandırmalarını bekliyoruz. Gerekirse dijital dönüşüme önem veren kurumlarımızla birebir temas ederek yardımcı olmaya çalışacağız. Dijital Dönüşümü gündemine almayan kurumlarımız azınlıkta” dedi.

Kurum içi seminerler için kurumlarla direkt temaslarımız olacak.

CDO Certificate eğitim koordinatörü Berkay Güner ise, heyecan ve ilham verici bir seminer gerçekleştirdiklerini belirterek “Katılımcılarımızın seminer sonrasında gösterdikleri heyecan bizlere cesaret verdi. İlerleyen günlerde kurumlarımızla direkt temasımız olacak. Kurumlar özelinde neler yapabileceğimize birlikte bakacağız” dedi.

 
 
Paylaş


 
 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © CDOTurkey.com 2015